Het Simone a Soif!-avontuur

Wie zijn wij?

We zijn gestart met een idee van Agnès. Bij Simone a Soif! hebben verschillende mensen de revue gepasseerd die elk hun hulp en hun expertise een paar weken of maanden hebben aangeboden. Sommigen zijn gebleven, anderen zijn hun eigen avonturen gaan beleven. Nu vormen Agnès, Alexandre en Antoine de kern van de ploeg achter Simone a Soif!

Je kan ook deel uitmaken van onze ploeg!

Ben je student of jong-gediplomeerde en op zoek naar een stage? Zoek je een onderwerp voor je bachelor-/masterproef? Wij zijn steeds op zoek naar stagiaires en studenten die ons kunnen bijstaan om ons project sterker te maken.

Alexandre

Alexandre heeft zijn job bij een internationale speler op de drankenmarkt verlaten om ons team te komen versterken. Zijn doel was om van Simone a Soif! dé referentie te maken als het op beter drinken aankomt. Hij organiseert de productie en zorgt ervoor dat Simone a Soif! beschikbaar is bij jou in de buurt.

alexandre@simoneasoif.be

Agnès Bonfond

Agnès is de bezieler van het project. Ze heeft ervaring op vlak van management en grootschalige distributie. Ze bedenkt de recepten en zorgt eveneens voor de algemene strategie van het project.

agnes@simoneasoif.be

Antoine de Menten

Dromer, fijnproever en gepassioneerd door de natuur. Antoine staat altijd klaar om de wereld kennis te laten maken met het meest verfrissende drankje van Belgische oorsprong!

antoine@simoneasoif.be

Notre philosophie

Onze visie is om natuurlijke en milieu- en mensvriendelijke drankjes aan te bieden en om jou een maximum aan genot te bezorgen.

De waarden die wij dag op dag vooropstellen zijn het natuurlijke, het respect en de zin om verandering teweeg te brengen.

Onze missie? Het bedenken, creëren en aanbieden van een compromisloze oplossing om in België beter te drinken.

Hoe vertalen wij onze engagementen?

1. In een suikervrij drankje combineren we plezier, gezondheid en het milieu.

2. Plaatselijke spelers zoveel mogelijk mobiliseren.

3. Plaatselijke groenten, planten en fruit herontdekken in onuitgegeven smaakcombinaties.

4. Een merk creëren waar goed humeur, avontuur en creativiteit een centrale rol spelen.

Wat doet het goed jezelf te verwennen!

Hoe is het allemaal begonnen?

Net als vele vernieuwende ideeën, is Simone a Soif! gegroeid uit een frustratie. Hoe was het mogelijk dat in een wereld waarin alles al leek uitgevonden, het onmogelijk was om een 100% natuurlijk drankje te vinden dat heerlijk was en amper suikers bevatte? Je denkt waarschijnlijk, dat bestond toch al gewoon:

  • Mineraalwater: Ja 100% natuurlijk, maar niet echt aantrekkelijk wat smaak betreft.
  • Vruchtensap: Ja 100% natuurlijk, maar ook weer niet altijd spijtig genoeg. En vooral ook elke keer een bom aan suikers (tot 12g/100ml)!
  • Met Stevia: Niet direct 100% natuurlijk te noemen.
  • Bio-limonades: Limonade blijft limonade = suiker.

Verbaasd door het feit dat ze niet vond wat ze zocht, ook al had het volgens haar al lang deel moeten uitmaken van onze dagelijkse gewoontes, heeft Agnès besloten het drankje dan maar zelf te bedenken en te maken. Ze liet zich inspireren door een Franse herbologe en ontwikkelde een heerlijke mengeling van water, vruchtensap, versgeperst groentesap en planten.

Het enige wat ze nog nodig had, was een naam. Die naam kwam er nadat ze haar buurvrouw uitnodigde om haar uitvinding te laten proberen. Toen Agnès haar 80-jarige vriendin Simone uit haar auto zag stappen, vond ze in haar de belichaming van wat haar drankje betekende: genietend van het leven, zonder zorgen, zonder franjes en heerlijk eerlijk. Simone dronk het glas leeg dat ze voorgeschoteld kreeg, en nog voor Agnès haar kon uitleggen wat ze juist gedronken had, vroeg Simone een tweede glas. Ze was meteen verkocht en Simone had dorst!

Waar vind je ons?

Heb je nog vragen?