Wie zijn wij ?

Dessin Poire Immortelle
Photo de profil d'Alexandre ven der Vaeren

Alexandre

Alexandre heeft zijn job bij een interna¬≠tionale FMCG speler ver¬≠laten om ons team te komen versterken. Hij heeft daarbij √©√©n missie: van Simone a Soif! d√© referentie in Belgi√ę en daar¬≠buiten maken als het op ‚Äúbeter drinken‚ÄĚ aankomt. Hij organiseert de productie en laat restaurants en winkels onze dran¬≠ken ontdekken zodat ook jij van Simone a Soif! kan genieten!

Photo de profil d'Agnès Bonfond

Agnès

Agnès is de bezielster en oprichts­ter van het project. Ze heeft erva­ring op het vlak van management, meer bepaald in de groothandel. Ze ontwikkelt de recepten en volgt de algemene strategie van het project op.

Photo de profil d'Antoine de Menten

Antoine

Als dromer, levensgenieter, fijnproever en gepassioneerde natuurliefhebber is Antoine er steeds voor te vinden om je kennis te laten maken met het meest verfrissende drankje van het continent!

Simone et sa boisson santé

Uw stage bij Simone a soif !?

Je bent student of net afgestudeerd en bent op zoek naar een stage? We zoeken regelmatig studenten om ons te helpen.

#commercial #communication #gestion #R&D

Dessin Pomme Géranium

Onze beloftes

Geen additieven

Puur natuur?¬†Absoluut! We voegen niets toe. Helemaal NIETS!¬†Geen suiker, geen zoetstoffen en al helemaal geen¬†bewaarmiddelen, kleurstoffen of aroma‚Äôs, zelfs niet¬†de zogenaamd ‚Äėnatuurlijke‚Äô. Tuurlijk niet.

Ambachtelijk

Ja, wij zijn de personen achter Simone. Elke productie wordt geproeft en aangepast om de perfecte balans van smaken te bekomen. T’is toch zo lekker als je weet waar het vandaan komt, neen?

Suikervrij

Bij Simone a soif! Vindt je geen toegevoegde suikers (dus ook geen zoetstoffen of stevia), enkel de suiker natuurlijk aanwezig in de vrucht. Het resultaat: een nieuwe drank: verfrissend, subtiel met een natuurlijk laag suikergehalte van minder dan 20kcal/100ml

Natuurlijk

We zijn biologisch gecertifieerd en we produceren zoveel mogelijk met lokale en sezoengebonden vruchten. We zijn grote voorstanders van clean label, zoek dus niet naar rare ingredienten in onze dranken.

Simone et son logo fruits, plates et eau
boisson cerise houblon posée sur un banc accompagnée d'une tranche de pain
Dessin Cerise Houblon

Real fruits, real plants, crafted with love

Er was eens …

Simone a Soif ! the most honest lemonade
Agn√®s √† Bruxelles entrain de boire une Simone go√Ľt cerise
boisson au concombre
boisson à la rhubarbe

Agnès liet zich inspireren door een kruidenierster uit Corrèze en ontwikkelde zo een heerlijke mix van water, versgeperst fruit, groenten en planten.

maar welke naam geef je aan een 100% natuurlijke, overheerli­jke en suikerarme drank?

Toen Agn√®s haar buurvrouw Simone uitnodigde om haar uitvinding te komen proeven, kwam de naam spontaan naar boven. Simone, het omaatje dat stra¬≠lend uit haar Citro√ęn stapte, was volgens Agn√®s alles waar de nieuwe drank voor stond: genietend van het leven, zonder zorgen of franjes. Simone zette het glas dat Agn√®s haar gaf aan de lippen en nog voor Agn√®s haar kon vertellen wat ze precies proefde, vroeg Simone haar al om meer.

Simone werd geboren en Simone had dorst!

boisson à la rhubarbe

Net als vele andere projecten is Simone a Soif! ontstaan uit een frustratie. Hoe kon het in onze wereld, waarin alles al uitgevonden leek, nog steeds onmogelijk zijn om een 100% natuurlijk drankje te vinden dat bovendien heerlijk is en amper suiker bevat?

Je denkt waarschijnlijk: ‚Äúmaar er zijn er toch te veel om op te noemen?‚ÄĚ:

  • mineraalwater:¬†inderdaad 100% natuurlijk, maar met een laag fun-gehalte
  • vruchtensap: 100% natuurlijk, maar jammer genoeg nog steeds en vooral een suikerbom! (10 tot 14 g/ 100 ml)
  • light frisdranken:¬†ik hoop dat dat een grapje was! Die zitten boordevol zoetstoffen.
  • bio-limonades: limonade is en blijft limonade = sugar baby

Toen Agnès in 2013 voor de verjaardag van haar dochter vruchteloos naar dit ideale drankje op zoek ging, was ze er het hart van in. Ze besliste dan maar de handen uit de mouwen te steken en het zelf te maken. De kinderen waren er weg van, hun ouders ook en zo begon Simone aan haar prachtige avontuur.

Dessin Concombre Menthe
Simone a Soif ! the most honest lemonade