Word onze ambassadeur !

Wat betekent het om Simone een Soif-ambassadeur te zijn! ?

Door uw contactgegevens achter te laten, deelt u uw enthousiasme voor een lokaal en ambachtelijk merk en draagt ​​u zo bij aan een veerkrachtiger wereld.

Concreet is het simpel: praat over Simone a Soif! om je heen aan je vrienden, restauranthouders, influencers, je bedrijf, mensen die een feestje, een professioneel evenement of een bruiloft organiseren. En deel ook wat je ziet van Simone a Soif!, Owl or less owl: a empty shelf? Een mooie presentatie? Een ongewone plek?

En voor dit alles zult u, naast onze eeuwige erkenning en zoals de kolibrie van Pierre Rhabi, ‘uw steentje bijdragen’ voor een betere wereld, er trots op zijn een merk te helpen waar u dol op bent, op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen van onze start-up en zijn nieuwe producten en bij bepaalde gelegenheden ontvangt u drankjes, uitnodigingen voor evenementen of exclusieve geschenken

Nadat u uw contactgegevens heeft achtergelaten, sturen we u een e-mail met meer informatie en de link om u aan te sluiten bij de WhatsApp-groep van ambassadeurs.

Vul het formulier in!

Dessin Pomme Géranium
Dessin Cerise Houblon
Simone logo Poire

Tot ziens in het team "Simone a Soif!"